Hur fungerar Subscription?

Prenumerationen är integrerad i Espresso House app. Du får en kupong i appen som fungerar som betalning i alla coffee shops för en dryck av valfri storlek. En ny kupong genereras 120 minuter efter att du har använt din senaste kupong för att köpa en dryck med prenumerationen.

Du kan välja mellan tre prenumerationer:
Klassisk: Filterkaffe och te, se pris och komplett lista i appen.
Favorit: Klassisk meny plus övriga varma och kalla kaffedrycker, se pris och komplett lista i appen.
Special: Favoritmeny plus varma och kalla kaffedrycker med smaksättning, se pris och komplett lista i appen.

Prenumerationen pågår i 30 dagar per period och fortlöper automatiskt. Det finns ingen bindningstid och prenumerationens autoförnyelse kan stängas av när som helst, du behåller då kvarvarande period tills den tar slut.