Jag vill avsluta min prenumeration

Följ dessa enkla steg för att avsluta din prenumeration:
1. Gå till Plånbok

2. Tryck på Prenumeration

3. Välj din aktiva prenumeration överst på skärmen. Här kan du också se när din nuvarande prenumerationsperiod tar slut.

4. Om du väljer att avsluta din prenumeration fortsätter din nuvarande prenumeration till dess att prenumerationsperioden löpt ut.
Lägg märke till att dina prenumerationskuponger gäller i 30 dagar efter att du fått dem och därför inte speglar hur mycket som återstår av din nuvarande prenumeration.