Hvordan oppgraderer jeg abonnementet mitt?

Du kan oppgradere abonnementet ditt i abonnementsmenyen ved å velge ett av abonnementsnivåene over ditt nåværende nivå. Hvis du velger å oppgradere abonnementet ditt, så vil du få en prisjustering basert på perioden du har igjen på ditt nåværende abonnement, noe som betyr at du bare betaler prisdifferansen.


Når du oppgraderer til et annet abonnementsnivå, så kjøper du et nytt abonnement. Dette betyr at abonnementet ditt starter på nytt igjen fra dag 1 og ikke bare fra den tiden som gjensto på ditt tidligere abonnement.

Vennligst vær oppmerksom på at du beholder din siste kupong fra ditt tidligere abonnement når du oppgraderer. Dette betyr ikke at du har to abonnement, kun at din siste kupong blir værende til du bruker den eller til den ikke lenger er gyldig.

Var denne artikkelen nyttig?

1 av 1 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse