Hvordan virker jeres kaffeabonnement?

Kaffeabonnement
Vores abonnement er integreret i vores Espresso House app. Du modtager en kupon i appen der fungerer som betaling i alle vores kaffebarer for en drikkevare efter dit valg. En ny kupon genereres 2 timer efter du har brugt din nyeste abonnementskupon til at købe en drikkevare. En god forretning for en kaffeelsker, ikke?

Du kan vælge mellem fire abonnementer:
Classic: Filterkaffe og te, læs mere her
Favorit: Classic menu plus varme eller kolde espresso-baserede drikkevarer, læs mere her
Special: Favoritmenu plus drikkevarer med tilføjede smagsvarianter, læs mere her
Premium: Omfatter alle drikkevarer på vores menu, læs mere her
Abonnementet er gyldigt i 30 dage pr. periode og fornys automatisk. Der er ingen bindingsperiode, og den automatiske fornyelse kan slås fra når som helst. Du beholder naturligvis resten af din abonnementsperiode, hvis du frakobler din automatiske fornyelse.