Jeg ønsker at annullere mit abonnement

Følg disse trin for at annullere dit abonnement:
1. Gå til Wallet
2. Klik på Abonnement
3. Vælg dit aktive abonnement øverst på skærmen. Det er også her, du kan se, hvornår din aktuelle abonnementsperiode udløber.
4. Når du annullerer dit abonnement, beholder du din resterende abonnementsperiode, indtil den udløber.
Vær venligst opmærksom på, at abonnementskuponerne altid har en 30-dages gyldighed fra det tidspunkt, hvor du modtager dem, og ikke afspejler længden på dit aktuelle abonnement.