Hvorfor har jeg ikke modtaget min gratis Fika?

Den første gratis Fika sendes regelmæssigt ud efter en fast tidsplan og kan ikke sendes ud, før du har accepteret de nye vilkår og betingelser for appen. Det betyder, at når du har accepteret vilkårene og dermed aktiveret din Fika Club-app, vil der kun gå et kort øjeblik, før kuponen sendes ud, men ikke mere end højst 24 timer.

Hvis du ikke har modtaget din gratis Fika inden for et døgn, kan du prøve at genstarte appen, så den bliver synkroniseret med dit medlemskab online.